Duurzaam Zakelijk
Image default
Bedrijven en samenleving

Mokken laten bedrukken voor jouw bedrijf is super duurzaam

Als bedrijf wil je natuurlijk dat jouw merk zichtbaar is en dat mensen zich jouw bedrijfsnaam herinneren. Naast de standaard manieren om je bedrijfsidentiteit uit te dragen, is er een eenvoudige en effectieve manier om je merk te promoten: door mokken te laten bedrukken met jouw logo of slogan. Bovendien is het mokken bedrukken een duurzame keuze voor jouw bedrijf.

Bedrijfsidentiteit uitdragen

Het laten bedrukken van mokken met jouw bedrijfslogo of -slogan is een uitstekende manier om jouw bedrijfsidentiteit uit te dragen. Wanneer medewerkers of klanten de mokken gebruiken, wordt jouw bedrijfsnaam en logo direct zichtbaar. Het is een subtiele manier van reclame maken en tegelijkertijd geef je ook nog eens een positief signaal af over jouw bedrijf.

Verminderen van afval

Naast het uitdragen van jouw bedrijfsidentiteit, heeft het laten bedrukken van mokken ook een positieve impact op het milieu. In plaats van wegwerpbekers te gebruiken, kunnen jouw medewerkers en klanten gepersonaliseerde mokken gebruiken. Wegwerpbekers worden slechts eenmalig gebruikt en daarna worden ze weggegooid. Dit heeft een effect op het milieu. Daarom is het duurzaam om te kiezen voor unieke, gepersonaliseerde mokken. Met naam of logo. Hierdoor wordt er minder afval geproduceerd en draag je bij aan een duurzamere wereld.

Bedrukte bekers zijn hot

Het gebruik van bedrukte bekers wordt steeds populairder. Steeds meer mensen zijn zich bewust van de impact van wegwerpbekers op het milieu en kiezen daarom voor een duurzaam alternatief. Door mokken te laten bedrukken met jouw logo, speel je in op deze trend en laat je zien dat jouw bedrijf ook duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan.

Geef duurzaamheid door

Door het laten bedrukken van mokken met jouw bedrijfsnaam of -slogan, geef je niet alleen een positief signaal af aan jouw medewerkers en klanten, maar ook aan anderen die de mokken zien. Je laat zien dat jouw bedrijf een duurzame keuze maakt en draagt daarmee bij aan een duurzamere wereld. Bovendien is het geven van een mok als relatiegeschenk ook een duurzame keuze, omdat de ontvanger deze mok kan blijven gebruiken en daarmee minder afval produceert.

Start nu!

Het laten bedrukken van mokken voor jouw bedrijf is niet alleen een effectieve manier om jouw bedrijfsidentiteit uit te dragen, maar ook een duurzame keuze. Start vandaag nog met het verduurzamen van jouw bedrijf.

https://www.mokkenbedrukken.nl/