Duurzaam Zakelijk
Image default
Bedrijven en samenleving

Traprenovatie op de planning? Bedenk of je een open of een dichte trap wilt

Een traprenovatie gaat allereerst natuurlijk over het opknappen van je trap, maar vergeet niet dat dit ook een moment is om eventueel voor een grote verandering te kiezen. Zit er een vaste kast onder de trap, maar wordt deze niet gebruikt? Besluit dan bijvoorbeeld om de kast te verwijderen. Hierdoor verandert je dichte trap in een open trap. Of juist andersom: is de opbergruimte schaars in je huis? Laat de trap dichtmaken en gebruik de ruimte die hieronder ontstaat als berging. Laat je trap renoveren door de trapspecialist Stairz. Deze vakmensen weten wel raad met jouw trap en maken deze in een mum van tijd helemaal naar wens.

Praktisch en duurzaam: voordelen van een dichte trap

Een dichte trap heeft tal van voordelen, bijvoorbeeld het ontstaan van opbergruimte onder de trap. Dit is vooral een groot pluspunt in een kleiner huis of in een woning waar van de zolder een slaapkamer is gemaakt, waardoor de opbergruimte is verminderd. Daarnaast is een dichte trap ook een stuk duurzamer op het moment dat de verwarming aan gaat in de woonkamer. Warme lucht stijgt op, wat betekent dat een groot deel van de warmte naar boven verdwijnt. Hierdoor kost het verwarmen van uw begane grond meer energie. Kies voor de experts van Stairz om je te helpen ontdekken welke trap bij jouw huis past.

Ruimtelijk en modern: de voordelen van een open trap

Liever een luchtige look met een open trap? Dat is ook mogelijk bij trapspecialist Stairz Traprenovatie. Laat je open trap renoveren door deze partij en loop voortaan met veel plezier de trap op en af in je huis. De overzettreden die Stairz gebruikt voor je traprenovatie zijn in allerlei stijlen beschikbaar. Kies voor een stoere grijze betonlook of ga voor een meer natuurlijke uitstraling met een houtsoort die al op meerdere andere plekken in je huis terugkomt. Zo creëer je eenheid en rust, en maak je van je interieur een passend geheel. Wil je je spiltrap dichtmaken? Ook hiervoor zit je goed bij Stairz.

Kies Stairz voor jouw traprenovatie

Waar je ook voor kiest, Stairz kan je uitstekend van dienst zijn. Deze specialist in traprenovatie komt bij je langs om na te gaan wat er allemaal mogelijk is. Samen kunnen jullie dan een beslissing nemen en nagaan wat het mooiste effect zal geven. Bekijk de website van Stairz om inspiratie op te doen en neem contact op!