Duurzaam Zakelijk
Image default
Bouw en onderhoud

Op zoek naar een unieke bar container?

Op zoek naar een unieke bar container? 

De bar container is een nieuw ontwikkeld product van Zelfbouwcontainer, deze demontabele bar container is voor allerlei verschillende situaties geschikt. Denk aan een bar voor op een feestje, festival of evenement, een verkoopkraam op bijvoorbeeld de markt, maar de container kan ook ingezet worden als extra uitgifte punt voor op de (sport)vereniging. Hieronder leest u alles over dit veelzijdige product!

Voordelen van een barcontainer

Luifel
De bar container is dus ruim inzetbaar, maar heeft ook een aantal voordelen. Zo is de bar container uitgerust met een luifel, dat eenvoudig in je eentje uitklapbaar is. De luifel zorgt voor een echte bar/kraam look en de klanten die wat komen afnemen staan droog. De luifel is beveiligd met twee cilindersloten aan beide zijdes waardoor het veilig is om er spullen in te laten staan. 

Onderhoudsvrij
Daarnaast is de buitenbar container gemaakt van top kwaliteit staal, hierdoor gaat het zeer lang mee en is het onderhoudsvrij. Dit in tegenstelling tot veel andere materialen, die erg arbeidsintensief zijn om netjes te houden.

Makkelijk te monteren
Een ander voordeel van de pop up container is dat hij makkelijk en snel te monteren is. De container wordt geleverd als bouwpakket en eenvoudig met twee mensen op te zetten. Dit willen wij ook graag voor u doen zodat u zich hier ook geen zorgen over hoeft te maken. Dit betekent ook dat de bar container demontabel is en na afloop van een feest of evenement weer op kan worden geborgen. Hierdoor neemt de bar unit minimale ruimte in wanneer het niet gebruikt hoeft te worden. 

Mobiel
Verder is de bar container mobiel. De heftruckkokers aan de onderkant van de container zorgt ervoor dat hij makkelijk te verplaatsen is met een heftruck. Hierdoor kan de bar simpel van punt a naar punt b gebracht worden zonder dat er veel mensen voor nodig zijn. 

 

Specificaties

De bar container is in verschillende afmetingen beschikbaar, meestal wordt de 4×2 meter variant gekozen. Daarnaast is de bar unit te verkrijgen is alle RAL classic kleuren en dit is inclusief de prijs. Hierdoor garanderen wij niet alleen top kwaliteit, maar ook de laagste prijs van Nederland. Verder zit er bij de bar unit een dubbele deur aan de korte zijde. Deze deur zorgt ervoor dat ook grote dingen zoals bijvoorbeeld biervaten ook zonder probleem naar binnen kunnen. Al met al is de bar container dus de ideale manier om op een feestje, festival of evenement de mensen van een drankje of een hapje te voorzien. Eenvoudig te monteren, maar toch van topkwaliteit.

Waarom zelfbouwcontainer? 

Bij Zelfbouwcontainer hebben wij 2 punten waar het bedrijf voor staat. Het eerste punt is klantgerichtheid. Dit doen wij door middel van het maximaal mogelijk verzadigen van de klant zijn of haar behoefte. Daarnaast staan wij altijd voor u klaar. Heeft u vragen of opmerkingen over het product dan helpen wij u hier graag mee. Vervolgens kunnen wij u voorzien van deskundig advies om van de perfecte bar unit te voorzien. Ten tweede staan wij voor topkwaliteit. Naast klantgerichtheid is kwaliteit onze prioriteit. Wij willen te allen tijde top kwaliteit units verkopen of verhuren door hoge kwaliteit staal te gebruiken.

Meer weten over de voordelen en de mogelijkheden? Neem gerust contact op! Bel naar 085-0685590, stuur een mail naar info@zelfbouwcontainer.nl of vul het contactformulier in. 

 

http://zelfbouwcontainer.nl