Duurzaam Zakelijk
Image default
Transport en logistiek

Hoogwaardige verpakkingen in verschillende varianten

Als producent of leverancier van producten is de kwaliteit van uw verpakkingen essentieel om uw producten te beschermen en te presenteren. Daarnaast is de verpakking vaak het eerste dat de consument ziet en kan het dus ook een belangrijke rol spelen in de marketing van uw product. Maar welke verpakkingen zijn er allemaal beschikbaar en welke varianten zijn het meest geschikt voor uw producten? In dit artikel zullen we dieper ingaan op hoogwaardige verpakkingen in verschillende varianten, inclusief co-packing, gesealde zakjes en stickpacks.

Co-packing

Co-packing, ook wel bekend als contractverpakking, is het uitbesteden van het verpakken van uw producten aan een gespecialiseerde partij. Deze partij beschikt over de juiste kennis, ervaring en faciliteiten om uw producten op een efficiënte en professionele manier te verpakken. Co-packing is vooral handig als u niet beschikt over de juiste faciliteiten of kennis om uw producten zelf te verpakken. Bovendien biedt co-packing ook flexibiliteit, omdat u uw verpakkingen kunt aanpassen aan de vraag en de trends in de markt.

 

Bij co-packing organisatie Macropack kunt u terecht voor het verpakken van verschillende soorten producten, zoals poeders, vloeistoffen, granulaten, stukgoederen, tabletten en capsules. Macropack is een van de grootste organisaties in Nederland die gespecialiseerd is in co-packing en biedt een grote verscheidenheid aan verpakkingsvormen aan, waaronder voorgevormde zakken, sachets, stickpacks, stazakken, doypacks, pillowbags en potten. Bij Macropack staat productveiligheid en kwaliteit altijd voorop, dus u kunt er zeker van zijn dat uw producten op een professionele en veilige manier worden verpakt.

Voordelen van gesealde zakjes

Gesealde zakjes, ook wel sachets genoemd, zijn kleine zakjes die aan drie of vier zijden geseald zijn. Deze zakjes zijn ideaal voor het verpakken van kleine hoeveelheden voedsel en kunnen dienen als portie-, eenpersoons- of promotionele verpakkingen. Sachets zijn vooral handig als u uw klanten op een effectieve manier wilt laten kennismaken met een proefmonster van uw nieuwe product. Daarnaast worden sachets vaak toegevoegd in kleinere proporties bij bijvoorbeeld maaltijden of dienen ze ter promotie om uw product onder de aandacht te brengen.

 

Sachets bieden verschillende voordelen ten opzichte van andere verpakkingen. Zo is er minimaal materiaalgebruik nodig, wat bijdraagt aan de duurzaamheid van uw product. Daarnaast bieden sachets optimale bescherming en hebben ze een zeer professionele uitstraling. Als u op zoek bent naar hoogwaardige verpakkingen voor uw producten, zijn gesealde zakjes zeker het overwegen waard.

Een alternatieve verpakkingsoplossing

Stickpacks zijn een andere variant van hoogwaardige verpakkingen die steeds populairder worden. Stickpacks zijn langwerpige verpakkingen die meestal aan drie zijden gesloten zijn en aan de andere zijde open zijn. Het unieke ontwerp van stickpacks biedt verschillende voordelen. Zo zijn ze zeer geschikt voor het verpakken van kleine hoeveelheden poeders, vloeistoffen of granulaten. Daarnaast zijn stickpacks zeer handig in gebruik, omdat ze gemakkelijk te openen zijn en de inhoud gemakkelijk gedoseerd kan worden.

 

Bij Macropack kunt u terecht voor het verpakken en afvullen van stickpacks. Macropack beschikt over moderne machines die stickpacks efficiënt en snel kunnen afvullen. Daarnaast zijn er verschillende mogelijkheden om uw stickpacks te bedrukken en te personaliseren, zodat uw merk opvalt en uw producten nog aantrekkelijker worden voor de consument.

https://www.macropack.nl/