Duurzaam Zakelijk
Image default
Uitgeverijen en drukkerijen

Een kalender als relatiegeschenk

Als bedrijf is het belangrijk om gezien te worden en te blijven worden, maar ook wil je zo af en toe je relaties bedanken en belonen. Dan zijn er verschillende mogelijkheden, maar een relatiegeschenk kalender is dan wel meteen de perfecte optie. Deze kalender kun je laten ontwerpen, zodat deze perfect aansluit bij jouw bedrijf en iedereen weet dat deze van jouw bedrijf afkomstig is. Als je kiest voor een fraaie weekkalender, zullen mensen wekelijks bezig zijn met het omslaan van de bladzijden. Door te zorgen voor een opvallende en aantrekkelijke kalender, trekt deze meteen de aandacht en maak je onbewust elke dag reclame. Op die manier bereik je je doel.

Een nuttig geschenk

Voor veel bedrijven kan het wel interessant zijn om een weekkalender op te hangen, zodat zij bijvoorbeeld weten wanneer er containers naar buiten moeten of wanneer er andere dingen gebeuren waar zij even aan moeten denken. Daarom biedt dit niet alleen een eenvoudige manier om reclame te maken, maar is het ook een praktisch geschenk dat niet in de weg staat en gemakkelijk aan de muur kan worden opgehangen. Daarnaast zijn er verschillende opties waaruit je kunt kiezen. Vind je bijvoorbeeld een scheurkalender leuker, of geef je de voorkeur aan een omlegkalender?

De productie van de kalender

Wanneer je hebt besloten om kalenders aan je relaties te geven, heb je de keuze om ze te laten ontwerpen door een gespecialiseerd bedrijf of om ze zelf te ontwerpen met ondersteuning voor een optimaal resultaat. Nadat het ontwerp is goedgekeurd, kan de kalender in grote aantallen worden gedrukt. Het bedrijf kan de kalenders vervolgens voor jou verspreiden, of je kunt ervoor kiezen dit zelf te doen. Op deze manier kunnen anderen op jouw manier genieten van een mooie kalender die ze kunnen gebruiken.

Jaarlijkse zekerheid van reclame

Veel relatiegeschenken zijn hetzelfde, waardoor een fles wijn bijvoorbeeld geen verrassing meer is. Daarentegen is een kalender niet alleen handig voor op kantoor, maar valt deze ook altijd op. Een fles wijn verdwijnt vaak in een kast en wordt niet gedronken, omdat deze gemakkelijk wordt vergeten. Een kalender hangt daarentegen altijd in het zicht en het is leuk om er jaarlijks iets speciaals van te maken, bijvoorbeeld door verschillende kleuren te gebruiken. Op die manier heb je jaarlijks reclame, maar kun je bedrijven ook steeds verrassen met een nieuwe optie, terwijl ze de praktische weekkalender blijven gebruiken.