Duurzaam Zakelijk
Image default
Auto-industrie

De nieuwste modellen van Nissan staan klaar bij een Nissan dealer in Harderwijk

Nissan behoort al jaren tot de meest bekende en populaire automerken. Niet verwonderlijk, want je weet met een Nissan dat je een kwaliteitsauto in huis haalt. Het is dan ook goed om, in je zoektocht naar een nieuwe auto, ook eens in de gaten te houden wat Nissan allemaal voor nieuws aan te bieden heeft. Loop eens binnen bij een Nissan dealer in Harderwijk, of kijken online wat er allemaal te krijgen is van deze Japanse automaker.

Op zoek naar een nieuwe Nissan? Nissan heeft momenteel een aantal recente modellen auto klaarstaan bij een Nissan dealer in Harderwijk, die het bekijken meer dan waard zijn. Neem bijvoorbeeld de Nissan Ariya. Dit is een stoere, elektrische crossover SUV die wordt aangedreven door maar liefst twee verschillende elektromotoren. Hierdoor heeft de wagen een groot bereik voordat deze opnieuw moet worden opgeladen. Het gaat hier om een bereik van bijna 500 kilometer, wat behoorlijk uniek is.

De auto valt daarnaast verder nog op door het ProPilot rijsysteem, wat een zeer geavanceerd rijsysteem is. Informatie over je rit krijg je op het grote, duidelijke touchscreen, waarmee je bijvoorbeeld ook je muziek en route snel regelt. Wat vind je nog meer bij een Nissan dealer in Harderwijk? Loop eens binnen bij een Nissan dealer in Harderwijk en de kans is groot dat je hier ook de Nissan Rogue tegenkomt. Dit is een compacte SUV, aangedreven door een 2,5 liter viercilinder benzinemotor. Deze SUV is voorzien van meerdere geavanceerde veiligheidssystemen, waaronder ProPilot Assist.

Dit systeem zorgt ervoor dat jij eenvoudiger op de baan blijft. De Nissan Altima is dan weer een sedan. Deze auto is net als de andere modellen voorzien van allerhande veiligheidssystemen en valt verder op door het moderne, speelse design. Hoe kies jij een nieuwe Nissan? Je hebt jarenlang in een Nissan gereden en wil nu een nieuwe aanschaffen? Of misschien ben je gewoon geïnteresseerd door de nieuwe modellen van dit merk die er te krijgen zijn. Dan is het goed om gewoon even binnen te lopen bij een Nissan dealer in Harderwijk om hier te zien welke auto je het meeste aanspreekt.

Het is daarbij ook altijd mogelijk om je vragen op de medewerkers af te vuren, of om gewoon een proefritje te maken. Wie weet raak jij dan helemaal overtuigd om voor je volgende auto voor een Nissan te kiezen! Even kijken op de website van de dealer kan natuurlijk ook.

https://www.nissanvandebunte.nl/