Duurzaam Zakelijk
Image default
Auto-industrie

Zakelijk elektrisch leasen

Is het tijd voor een nieuwe auto? Dan heb je natuurlijk ontzettend veel opties, ook als je elektrisch wilt rijden. Je kunt ervoor kiezen om zelf een elektrische auto aan te schaffen, maar natuurlijk kun je ook kiezen voor zakelijk elektrisch leasen. Hiervoor kun je terecht bij verschillende leasemaatschappijen. Het grote voordeel hiervan is dat je altijd een moderne elektrische auto rijdt, zonder dat je daar enorm veel geld aan kwijt bent. Natuurlijk kun je het leasen zo bescheiden of uitgebreid maken als je zelf wilt. Voordat je direct een nieuwe elektrische auto bestelt is het uiteraard wel belangrijk om te weten welk budget jouw werkgever hiervoor heeft klaarstaan. Op basis hiervan kun je verder met het zoeken naar jouw ideale leasewagen!

Waarom kiezen voor een elektrische auto leasen?

Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor het leasen van een elektrische auto. Eén van de belangrijkste redenen is natuurlijk de energietransitie. Door nu over te stappen naar een elektrische auto stoot je sowieso al ruim 40% minder CO2 uit dan met een benzine- of dieselauto. Nog meer milieuvoordeel behaal je als je voor het opladen van je auto consequent groene stroom gebruikt. Door elektrisch te rijden verbeter je ook nog eens de luchtkwaliteit in je omgeving. Je nieuwe leaseauto stoot immers geen fijnstof uit. Een ander pluspunt van elektrische auto’s is dat ze veel zuiniger rijden. Mede hierdoor kun je heel wat geld besparen. Wil je zelf elektrisch gaan leasen? Dan kun je kiezen uit diverse modellen, zodat er altijd één bij zit die helemaal aansluit bij jouw wensen.

Keuze uit een ruim scala aan elektrische auto’s

Je kunt bij steeds meer aanbieders van zakelijke leaseauto’s terecht voor het leasen van een elektrische auto. Het is goed om te weten dat er op dit gebied voor elk wat wils is. Zo kun je gaan voor een superzuinige kleine auto, maar ook voor een ruime gezinswagen of een heerlijke SUV. Het mooie van de huidige markt voor elektrische auto’s is dat er steeds merken en modellen verschijnen. Zo kun je kiezen voor het leasen van onder meer een elektrische Audi, BMW, Cupra, Dacia, Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, Opel, Peugeot, Polestar, Skoda of Volkswagen.

Ontdek je eigen mogelijkheden voor zakelijk elektrisch leasen

Ben je zelf ook enthousiast geworden voor zakelijk elektrisch leasen? Ga dan snel met je werkgever in gesprek. Weet je al welk bedrag je mag besteden? Dan kun je natuurlijk ook gelijk gaan kijken en vergelijken. Vrijwel alle leasemaatschappijen werken met heldere tarieven, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Uiteraard kun je ook een proefrit aanvragen voor jouw favoriete model.