Duurzaam Zakelijk
Image default
Bedrijven en samenleving

Een steigerhouten bed bestellen bij een echte meubelmaker

Op zondag heerlijk uitslapen of in ieder geval een uurtje extra in bed blijven liggen. Voor veel mensen is dat het favoriete moment van de week. Misschien besluit je later op de dag een wandeling te maken in de natuur en te genieten van de frisse lucht en de prachtige omgeving. Of misschien blijf je gewoon lekker binnen, op de bank met een goed boek of een leuke film. Hoe je zondag er ook uitziet, het begint allemaal op de ontspannen zondagochtend in je knusse bed. In dit artikel hebben we het daarom over bedden!

De voordelen van een bed van steigerhout

Bedden van steigerhout zijn bij Duurzaam Zakelijk veruit ons favoriete soort bed. Maar waarom? Bedden van steigerhout:

  • Hebben de rustieke uitstraling van verweerd steigerhout;

  • Hebben een tijdloos design;

  • Gaan lang mee (duurzaam);

  • Zijn gerecycled en dus milieuvriendelijk;

  • Zijn zeer stabiel en stevig, wat goed is voor je lichamelijke gezondheid;

  • Zijn onderhoudsvriendelijk.

Bestel online een bed van steigerhout

Een bed van steigerhout online bestellen is zeer eenvoudig. Of het nu gaat om kinderbedden en hoogslapers of tweepersoonsbedden, er staat hoe dan ook wat voor jou op het internet. Bij een specialistische meubelwebshop zoals VanLonden.com vind je steigerhouten bedden van hoogwaardige kwaliteit, gemaakt door echte meubelmakers. Het is zelfs mogelijk om een steigerhouten bed op maat te laten maken. Zo weet je zeker dat jouw bed perfect bij je interieur past.

Waarom een bed van steigerhout bestellen bij VanLonden.com?

Van Londen is een echte meubelmaker met een ruime loods in Noord-Brabant. De meubels van deze webshop worden gemaakt van vurenhout dat jarenlang op bouwsteigers heeft dienstgedaan, waarna het door de ambachtslieden van VanLonden.com als recycleproduct is ingezet om robuuste, duurzame meubels te maken. Ben jij op zoek naar stijlvolle, stevige bedden waarin jij iedere zondagochtend heerlijk kunt luieren? Ga dan naar www.VanLonden.com.