Duurzaam Zakelijk
Image default
Bedrijven en samenleving

Het voordeel van een bh met voorgevormde cup

Het voordeel van een bh met voorgevormde cup

 

Veel vrouwen blijven het lastig vinden om een bh te vinden die lekker zit. Vaak is dat dus ook de reden waarom vrouwen maar beschikken over één of misschien twee bh’s. De kans dat je namelijk exact dezelfde bh in de winkel of online terugvindt is natuurlijk vrij klein. Iedere jaar komt er minimaal één keer een nieuwe collectie, waardoor er toch een keer een moment komt, waarop je de keuze moet maken of je niet een keer voor een ander model moet gaan. Zo kun je kiezen voor een bh met push up, maar is ook de bh met voorgevormde cup erg populair. Zoals je ziet heeft ieder bh zo z’n voor- en ook nadelen. Om je een eindje in de goede richting te helpen, hebben we een aantal tips voor je op een rijtje gezet die jou hierbij kunnen helpen.

 

Kies voor een bikini met voorgevormde cup

 

Bikini’s die zijn natuurlijk ontzettend leuk om te dragen. Vaak betekent dit namelijk dat jij je begeeft in een zonnig vakantieland of natuurlijk gewoon in een overdekt zwembad tijdens een regenachtige dag in eigen land. In beide gevallen blijft het overigens noodzakelijk om een goede bikini te dragen. Toch zijn de meningen aangaande het type bikini vaak nogal verschillend. De één vindt een elomi bikini ontzettend fijn, terwijl een ander liever gaat voor een bikini met voorgevormde cups. Kortom, iedereen heeft dus zo z’n eigen wensen. Het grote voordeel aan een bikini met voorgevormde cups is natuurlijk, dat deze ten alle tijde in dezelfde vorm blijft. Ongeacht of je bikini nu droog is of nat wordt, dat maakt dan helemaal niets uit.

 

Voorgevormde cups tijdens het sporten

 

Vooral vrouwen die een sport bh grote maten dragen zullen het fijner vinden wanneer de bh beschikt over voorgevormde cups. Met name de shock absorber, die speciaal is gemaakt voor vrouwen die hardlopen, is het prettig dat deze extra ondersteuning biedt. Niet voor niets is dit ook één van de meest populaire sport bh’s onder vrouwen die hardlopen. Dat komt onder andere doordat de cups zijn voorgevormd, waardoor niet alleen het comfort stukken beter is, maar dus ook de pasvorm veel fijner is. Dit zorgt voor extra ondersteuning van je borsten, waardoor je dus ongestoord je workout kunt doen. Draag jij nog geen sport bh, dan is het tijd dit heel snel te gaan doen. Vooral wanneer je nog jong bent, is het belangrijk dat jij je borsten zo goed mogelijk beschermt tegen eventuele schokken die je krijgt door het bewegen en niet dragen van de juiste bh.