Duurzaam Zakelijk
Image default
Bouw en onderhoud

Tijdelijk meer ruimte met aluminium hallen

Bepaalde periodes in het jaar kunt u behoefte hebben aan extra bedrijfsruimte. Dat is bijvoorbeeld in de vorm van meer opslagruimte, een loods voor tijdelijk werkmaterieel. Of u heeft een evenement waar u gasten in een overdekte ruimte wilt ontvangen. Of u heeft behoefte aan een permanente uitbreiding van uw opslagcapaciteit, waarbij nieuwbouw geen optie is. Heeft uw eigen bedrijfspand niet voldoende capaciteit om hierin te voorzien? Dan is de aluhal een goede en duurzame oplossing.

Een flexibele oplossing voor uw bedrijfsactiviteiten

Een aluhal is in veel verschillende vormen verkrijgbaar. De basis is een constructie met een vrije overspanning, waardoor u de ruimte in de aluhal volledig kunt benutten. Dit maakt de aluhal dan ook heel geschikt als efficiënte bedrijfshal. Als u tijdelijk stellingen in de aluhal plaatst, of werkmateriaal binnen wilt rijden, hoeft u namelijk geen rekening te houden met staanders die midden in de ruimte staan. Dit is niet alleen extra veilig, u benut daardoor ook nog eens alle vierkante meters die de aluhal te bieden heeft.

Een standaard maat aluhal, of een aluhal op maat

De aluhal kan geleverd worden in verschillende standaard afmetingen. Dit varieert van een overspanning van tien meter tot vijftig meter. Bij de betreffende overspanningsgrootte is ook de hoogte van de aluhal standaard. Zo heeft de aluhal met een overspanning van vijftien meter, een hoogte tot drie meter. De hal met een overspanning van vijftig meter kan geleverd worden in een hoogte van drie of vier meter. Deze grote hal bestaat uit vijf segmenten, wat zorgt voor een stevig en stabiel draagvlak. Desgewenst kunt u ook een hal op maat laten maken.

Voor ieder soort evenement een geschikte aluhal

Aan een hal die dient als tijdelijke opslagruimte, stelt u andere eisen dan aan een hal waar u gasten wilt ontvangen tijdens een evenement. Of aan een hal die u gebruikt als tijdelijke horecavoorziening. Om die reden zijn de hallen dan ook in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Voor de opslag van goederen en materieel heeft u bijvoorbeeld gesloten zijwanden. De hal kan voorzien worden van een grote deur waar uw personeel gemakkelijk met palletwagens in-en uit kan rijden. Organiseert u een festival of bedrijfsevenement, dan zijn kiest u voor glazen wanden en loopdeuren. Ook worden bordjes geleverd om de nooduitgang aan te duiden, zodat u voldoet aan de veiligheidseisen. Daarnaast is er een optie voor het leveren van een vloersysteem.

Tijdelijke of permanente bedrijfshal

Een aluhal is gemakkelijk te demonteren en daardoor heel geschikt als tijdelijke bedrijfsruimte. U kunt deze dus prima inzetten als u in afwachting bent van het afronden van de bouw van uw nieuwe magazijnruimte. Maar als u op zoek bent naar permanente uitbreiding van uw opslagcapaciteit, dan is de aluhal ook een prima oplossing. U kunt hiermee namelijk uw magazijnruimte op eigen terrein uitbreiden en bent bijvoorbeeld niet afhankelijk van bouwvergunningen. Of u plaatst de aluhal op de locatie die voor u het beste uitkomt, zodat u geen extra kosten krijgt doordat u extra personeel in moet zetten of uw logistieke systeem volledig aan hoeft te passen. Of u nu kiest voor een tijdelijke of permanente bedrijfshal, u profiteert altijd van deze flexibele aluhal.