Duurzaam Zakelijk
Image default
Energie

De toekomst voor jouw bedrijf

Wil je dat in de toekomst jouw bedrijf ook gezond is? Dan weet je dat anticiperen van belang is. Vooruitdenken, niet te veel, maar wel genoeg. Te veel heeft geen zin. Dan doe je wellicht te veel voor niks. De toekomst laat zich immers niet helemaal voorspellen. Wel zijn er een aantal zaken die zo waarschijnlijk zijn, dat je daar wel beter op kunt vooruitlopen.

Nu en forward

Het is altijd van belang om in het moment te leven. Dat is wat eigenlijk alleen bestaat. Alleen kom je er als werkgever er niet onderuit om een beetje forward te kijken. Benieuwd naar de komende ontwikkelingen voor de komende paar jaar? Lees dan verder.

Energie audit

Het is al nodig om een energie audit uit te voeren. Je hoeft daarbij geen glazen bol te hebben, om in te zien dat de verduurzaming steeds verder wordt doorgevoerd. Wil jij dus toekomstbestendig blijven? Dan is het slim om in te zetten op duurzame energie. Het is ook vrij voorspelbaar dat gas steeds minder optie is. Dus het is slim om aan meer eisen te voldoen dan bij een energie audit nodig is. Blijf een beetje voor op lopen.

Automatisering versus menselijkheid

Het is momenteel een bijzondere tijd. Aan de ene kant is er steeds meer automatisering en tegelijkertijd is er meer behoefte aan menselijkheid. In de winkels staan er bijvoorbeeld steeds meer zelfscan kassa’s. Dat is er en dat verander je niet zomaar.

Wat je wel kunt doen is een alternatief bieden. Het is een nieuw gat in de markt. Het gevolg is dat je dan niet meer de massa bedient, maar dat je in een niche komt. Jouw producten kun je wellicht niet meer voor eenzelfde goedkope prijs bieden. Maar, je kunt dus wel een alternatief bieden.

Wat is wijsheid? Het beste is om op beide rails in te zetten. Een combinatie is ook erg slim. Het is bijvoorbeeld een trend dat mensen online bewuster beginnen te kopen. Er is een groeiende groep die meer beleving wil op een milieu, mens en diervriendelijke manier.

https://www.justlookforward.com/eed-energie-audit/