Duurzaam Zakelijk
Image default
Industriële goederen en diensten

Precisie gereedschap van Rego-Fix

Precisie gereedschap van Rego-Fix

Gereedschap komt in ontzettend veel vormen, soorten, maten en materialen. Voor goed gereedschap bent u doorgaans meer geld kwijt, omdat de kwaliteit vaak bepaald wordt door gebruikte materialen. De aard van de klus bepaald uiteraard welke gereedschap u nodig heeft. Soms voldoen de reguliere gereedschapsproducten niet en heeft u juist behoefte aan zeer secuur precisie gereedschap. Hiervoor kunt u terecht bij de specialisten van Rego-Fix uit Hengelo.

Als Zwitsers bedrijf en fabrikant van gereedschapshouders hechten wij enorm veel aandacht aan kwaliteit, betrouwbaarheid en extreme precisie. We ontwikkelen al sinds 1950 speciale gereedschap wat kan variëren van spantangen en gereedschapshouders tot specifieke accessoires die klantspecifiek worden bedacht, ontworpen en geproduceerd. Rego-Fix is al jarenlang een betrouwbare partner en leverancier van professioneel gereedschap in binnen- en buitenland.

Wat kunt u zoal bestellen bij Rego-Fix?

Rego-Fix was er al vroeg bij in 1972 met de eerste ER spantang ter wereld. De rest is geschiedenis, want inmiddels is het de standaard geworden in de industrie. Hoge kwaliteit en betrouwbaarheid zijn factoren die bij hebben gedragen aan het imago veelvoudig gebruik van de ER spantang. U heeft keuze bij Rego-Fix uit vele producten op het gebied van precisie gereedschap waarbij de meest bekende zijn:

  • ER gereedschaphouders
  • micRun gereedschaphouders
  • PowRgrip gereedschaphouders
  • ER Spantangen
  • micRun Spantangen
  • powRgrip Spantangen
  • ER klemmoeren
  • micRun klemmoeren

Meer over SecurGrip

Bij het verspanen bij materialen wilt u dit altijd het liefste in één keer goed doen. Veranderingen in lengte zijn niet bevorderlijk en kunnen tot schade leiden op het product. De secuRgrip schroefdraad is ontworpen om in ieder gereedschap te passen met een Weldon. Lees meer over Securgrip op onze website.

Geen koelvloeistof meer nodig

Ons Recool techniek is gemaakt voor statische en roterende toepassingen en biedt koelmogelijkheden voor interne koeling, terwijl u optimaal gebruik maakt van uw bestaande gereedschapshouder én geschikt voor olie of emulsie.

Verschillende systemen voor precisie gereedschap

REGO-FIX vertegenwoordigt het maximale halen uit uw bestaande machinepark en gereedschappen. Dankzij effectieve en innovatieve ideeën biedt Rego-Fix effectieve oplossingen voor bedrijven die vaak tegen verspaningsproblemen aanlopen. Het meest bekende voorbeeld is de ER spantanghouder. Na bijna 50 jaar nog steeds dé standaard spantanghouder in de industrie.

Rego-Fix micRun voor rondloopnauwkeurigheid

Een uitstekende rondloopnauwkeurigheid gepaard met lage trillingen, verhoogt niet alleen uw bewerkingskwaliteit, maar verbetert uw algehele productiviteit en verhoogt uw doorlooptijd, waardoor uw freeskosten met succes worden verlaagd. Het is vooral heel interessant voor de zorg en horlogemakers. Onze unieke spantang vergrendelingssysteem houdt de spantang veilig in de moer om kans op fouten of schade te minimaliseren, wanneer een spantang bijvoorbeeld valt. Ook is onze eigen unieke spantang vergrendeling eenvoudig te verwijderen zonder gereedschap te gebruiken.

Wie is Rego-Fix?

Rego-Fix bestaat al sinds 1950 waar het vanuit Tenniken, Zwitserland erschillende producten produceert en ontwikkeld met focus op spantangen, gereedschapshouders en bijpassende accessoires. Door middel van de zorgvuldig afgestemde REGO-FIX componenten verkrijgen onze klanten een excellent uitgebalanceerd spansysteem. Download op onze website digitale handleidingen of maak een afspraak via 31 344 603 410 of stuur ons een mail op dixiholland@dixi.com.

https://rego-fix.nl/