Duurzaam Zakelijk
Image default
Telecommunicatie

De All-in-One communicatie oplossing voor bedrijven

3CX is een krachtige communicatie oplossing voor bedrijven van alle soorten en maten. Het biedt een breed scala aan functies, waaronder VoIP-telefonie, videoconferencing, instant messaging en nog veel meer. Het is ontworpen om de communicatie tussen medewerkers en klanten te verbeteren en de productiviteit te verhogen.

VoIP-telefonie met 3CX

Met de VoIP-telefonie van nucall de 3cx partner kunt u kosten besparen op uw telefoonrekening en tegelijkertijd genieten van een hoge geluidskwaliteit. Met de 3CX software kunt u gemakkelijk telefoongesprekken voeren en ontvangen via uw computer, mobiele app of een VoIP-telefoon. Hiermee kunt u vanaf elke locatie werken, zolang u maar een internetverbinding heeft.

Videoconferencing en webinars

3CX biedt ook een krachtige videoconferencing functie, waarmee u gemakkelijk virtuele vergaderingen kunt houden. Dit is vooral handig voor bedrijven met meerdere vestigingen of werknemers die op afstand werken. Met de webinars functie kunt u zelfs online presentaties geven en trainingen geven aan klanten en medewerkers.

Instant messaging

3CX heeft ook een instant messaging functie waarmee u kunt chatten met collega’s en klanten. Dit is een handige manier om snel te communiceren en informatie uit te wisselen zonder dat u een telefoongesprek of e-mail hoeft te starten.

Geïntegreerde CRM

3CX heeft een geïntegreerde CRM-functie waarmee u klantgegevens kunt beheren en bijhouden. Dit helpt u om de communicatie met uw klanten te verbeteren en hun ervaring te verbeteren. Bovendien kunt u met de integratie van de CRM en de telefoonlijnen van 3CX automatisch klantgegevens oproepen tijdens telefoongesprekken, waardoor het gemakkelijker wordt om klanten te helpen.

Flexibele implementatie

3CX is een flexibele oplossing die kan worden geïmplementeerd op locatie of in de cloud. Dit betekent dat u de vrijheid heeft om te kiezen welke implementatie het beste bij uw bedrijf past. Bovendien is 3CX compatibel met een breed scala aan apparaten, waardoor het gemakkelijk te integreren is in uw bestaande IT-infrastructuur.

3CX is een krachtige en veelzijdige communicatie oplossing voor bedrijven van alle soorten en maten. Het biedt een breed scala aan functies, waaronder VoIP-telefonie, videoconferencing, instant messaging en geïntegreerde CRM. Het kan op locatie of in de cloud worden geïmplementeerd en is compatibel met een breed scala aan apparaten. Of u nu een klein bedrijf of een groot bedrijf bent, 3CX kan helpen de communicatie te verbeteren en de productiviteit te verhogen.