Duurzaam Zakelijk
Image default
Zakelijke dienstverlening

Stukadoorsbedrijf met meer dan 25 jaar ervaring

Ben je van plan om je bedrijfspand of huis te laten stuken door een ervaren stukadoor? Met Stucadoorsbedrijf de Vries haal je meer dan 25 jaar ervaring in huis. Aangezien we al meer dan 25 jaar in het vak zitten, weten we precies hoe we elke opdracht naar volste tevredenheid uit moeten voeren. Wij zijn actief in verschillende regio’s rondom Den Haag en Rotterdam. Of je nou op zoek bent naar een stukadoor Rotterdam, stukadoor Berkel en Rodenrijs of stukadoor Zwijndrecht. Bij ons ben je op het juiste adres!

Werkwijze van onze stukadoors

Stucwerk kan op veel verschillende manieren worden aangebracht. In eerste instantie gaan we altijd het gesprek aan om het project te bekijken en op basis hiervan een vrijblijvend advies uit te brengen. Hierdoor zorgen we ervoor dat we altijd de beste kwaliteit aanbieden die bij jouw klus past.

Advies van een ervaren stukadoor

We beginnen altijd eerst met een adviesgesprek waarin we jouw wensen faciliteren. Op basis van jouw wensen kunnen we een gedegen advies uitbrengen over het type stucwerk dat we aanbrengen in de keuken, badkamer, woonkamer of op het plafond. Wil je graag een sierlijk stuk stucwerk? Of wil je juist dat het zo efficiënt mogelijk gebeurd tegen een zo laag mogelijke prijs. Elke ruimte in je huis of bedrijfspand heeft behoefte aan een nader type stucwerk. Doordat we van tevoren de ruimte bekijken, kunnen we je altijd voorzien van stucwerk dat aansluit op je ruimte.

Enkele voorbeelden van adviezen kunnen zijn: Het aanbrengen van waterdicht stucwerk in de badkamer, sierpleister voor in de keuken of spuitwerk voor in de woonkamer. Afhankelijk van jouw wensen kiezen we het beste stucwerk.

In vrijwel alle gevallen heb je als klant ook specifieke wensen waar het stucwerk aan moet voldoen. We dragen er zorg aan om jouw persoonlijke wensen in kaart te brengen en dit in uitvoering te brengen. Als dit tijdens de uitvoering niet meer lukt, dan communiceren we dit direct met je. Dan staan we open om het gesprek aan te gaan en de uitvoering mogelijk te wijzigen. Heldere en duidelijke communicatie is voor ons erg belangrijk. Hierdoor kom je niet voor verassingen te staan.

Vraag jouw offerte op maat aan

Na een adviesgesprek en de opdracht goed te hebben bekeken, maken we een prijsindicatie op. Deze prijsindicatie geeft je een helder beeld van wat de opdracht je gaat kosten. We vinden het belangrijk om je niet met onvoorziene kosten achter te laten. Daardoor komen we eerst bij jouw langs om de klus te beoordelen. Als dit alleen is gecontroleerd, dan ontvang je van ons een scherpe offerte. Als alle wensen zijn besproken en het project is bekeken door onze expert, dan komen we langs om jouw opdracht naar alle tevredenheid uit te voeren.

https://stucadoorsbedrijfdevries.nl/