Duurzaam Zakelijk
Image default
Auto-industrie

Gereedschap voor Automotive

Professioneel gereedschap voor Automotive

Bent u op zoek naar zeer hoogwaardige gereedschap voor Automotive met Zwitserse precisie? Heeft u maatwerk nodig in uw werkplaats waar u dagelijks bezig bent aan auto’s? Bij Bimu bent u aan het juiste adres!

Bimu is een Zwitsers bedrijf dat al meer dan 20 jaar actief is in de ontwikkeling, productie en verkoop van hardmetalen snijgereedschappen (hardmetalen inserts) en accessoires voor automatische draaibanken. Al onze producten worden geproduceerd in Zwitserland en voldoen aan de hoogste kwaliteitsvoorwaarden. Wij vallen onder Dixi Polytool B.V. en zijn gevestigd aan de Granaatstraat 54 in Hengelo.

Waarom kiezen voor Bimu

In zowel het ontwerp van onze gereedschappen en in onze productie technieken werken we volgens de laatste standaarden en implementeren wij innovatieve technieken in ons productieproces. Er heerst een grote mate van autonomie in onze activiteiten van ideeën tot de distributie van onze eigen producten, door de productie en de promotie ervan. Wij werken nauw samen met onze klanten om juist die oplossingen te vinden die passen bij de technische behoefte. Ook hier tonen wij grote betrokkenheid met onze technische en commerciële partners om altijd vooruitstrevend te blijven in de markt van auto gereedschap. Denk aan speciaal gereedschap voor het werken met vetten of vloeistoffen. Bovendien bieden we een ruime keuze in speciale auto gereedschap voor complexe onderdelen zoals koppeling, distributie, lambasondes, airco, of dynamo. Natuurlijk bieden wij ook universeel gereedschap voor dagelijks gebruik die niet automerk specifiek zijn.

Autogereedschap kopen bij de specialist gereedschap

Dankzij sterke samenwerkingsverbanden met auto onderdelen leveranciers en autofabrikanten zijn we altijd op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen zodat we weten waar klanten naar op zoek zijn. We hebben een reputatie hoog te houden om als betrouwbare leverancier snel in te kunnen spelen op nieuwe behoeftes met de juiste gereedschap van hoogwaardige materialen zoals hardmetaal en hightech coatings. Dankzij onze eigen 3D printen afdeling bieden we de mogelijkheid om prototypes te ontwikkelen in volledig 3D voor een perfecte match met de wensen van de klant. Bekijk ook onze andere producten zoals;

– snijgereedschappen metaal

wisselplaatjes

– beitelplaatjes

Gereedschap voor automotive goed gebruiken

Auto’s worden steeds complexer en bestaan uit veel onderdelen. Met de komst van hybrides en elektrische auto’s komt er nog een ingewikkelde stuk techniek erbij en dat zijn accu’s. Om ook hiervoor de juiste tools te vinden kan lastig zijn. Voor het werken met onderdelen die onder stroom staan is een andere aanpak nodig én ook specialiste tools. Bij Bimu helpen wij u graag met advies en demonstraties op locatie van onze gereedschap. Maak hiervoor graag een afspraak met onze adviseur via telefoonnummer +31(0)344 603 410.

https://bimu.nl/