Duurzaam Zakelijk
Image default
Zakelijke dienstverlening

Zakelijke kerstkaarten voor uw bedrijf

Kerstkaarten voor uw bedrijf, bestel ze tijdig

Sommige etalages zijn al volledig ingericht in kerstsfeer. Ieder jaar proberen we zo vroeg mogelijk het kerstgevoel op te pakken. Misschien bent u ook al aan het rondkijken voor een mooie zakelijke kerstkaart voor uw bedrijf? Het is altijd handig om je tijdig te orienteren want in de decembermaand is het vaak druk en hectisch. Dat je kerstkaarten dan al klaar liggen om op de bus te doen is alleen maar handig. Wij van Koningkaart zijn in ieder geval al helemaal klaar voor de kerst. Wij maken onze nieuwe ontwerpen vaak al in de zomer zodat we net voor de herfst klaar zijn met onze collectie kerstkaarten. 

Nieuwe trends binnen zakelijke kerstkaarten

Ieder jaar proberen we weer nieuwe zakelijke kerstkaarten te ontwerpen geinspireerd op de laatste trends. Zijn er dan trends in kerstkaarten? Zeker weten! Ook bij de kerstkaarten zie je jaarlijks verschillende stijlen. Denk maar aan de kerstboom zelf, het ene jaar is goud in de mode en het jaar daarop kiezen we voor zilver en rood. Dat geldt ook bij de kerst- en nieuwjaarskaarten. Een trends die vorig jaar ook al goed is opgepakt zijn kerstkaarten met goudfolie. Een mooie zakelijke kerstkaart met een glimmend gouden laagje pas helemaal bij de kerstsfeer. En je valt gelijk een beetje op!

 

Een zakelijke kerstkaart speciaal voor jullie branche

Koningkaart maakt ook prachtige zakelijke kerstkaarten die helemaal voor uw branche ontwikkeld zijn. Zo zijn er kerstkaarten voor de sector bouw; op deze zakelijke kerstkaarten staat het thema bouwen centraal op de kaarten. Denk aan bouwhelmen, bouwvakkers, kranen, bouwplaats en gereedschap. Ideaal dus voor bouwbedrijven. Maar ook voor financiële instanties heeft Koningkaart toepasselijke zakelijke kerstkaarten ontwikkeld. Onze ontwerpen zien er heel chique en feestelijk uit met een knipoog naar uw branche. Wilt u liever een zakelijke kerstkaart voor scholen en het onderwijs kan dat natuurlijk ook. De foto’s op onze zakelijke kerstkaarten zijn slechts voorbeelden en kunnen vervangen worden door eigen foto’s van uw leerlingen, studenten en/of leraren.

https://koningkaart.nl/zakelijke-kerstkaarten