Duurzaam Zakelijk
Image default
Bedrijven en samenleving

De beste ideeën voor een uniek kerstpakket

Opzoek naar inspiratie of ideeën voor een kerstpakket waarmee jij je medewerkers verrast en bijzonder waardeert. In deze blog gaan we acht ideeën langs, waardoor een standaard kerstpakket niet meer standaard zal zijn. Laat je inspireren van onderstaande unieke ideeën voor kerstpakketten.

Een boom verwerkt in je kerstpakket

Je zal er in jouw organisatie ongetwijfeld ook veel mee te maken hebben: de klimaatverandering. Misschien was het dit jaar zelfs een belangrijk thema binnen jullie bedrijf. Hoe gaaf is het om dit thema ook te verwerken in het eindejaarsgeschenk. Zo kun je kiezen voor een geschenkartikel met een duurzaam karakter, of kun je een boom cadeau geven aan je medewerkers en/of relaties. Je voegt een QR-code toe aan het geschenk, waarmee de ontvanger de impact kan volgen van de bomen die geplant worden door Trees for the Future. Deze worden geplant doordat jij gekozen hebt om een bijdrage van ieder kerstpakket hieraan te besteden. 

 

Kies voor lokaal en biologisch

Door te gaan voor een kerstpakket met lokale artikelen ben je automatisch duurzaam bezig. Je steunt niet alleen lokale ondernemers, doordat de afstand klein is wordt er veel minder uitgestoten dan bij niet-lokale artikelen. Met een assortiment waarin veel duurzame geschenken zijn opgenomen en waar ook veel themalijnen zijn die extra aandacht besteden aan biologisch produceren, is er veel mogelijk met het maken van biologische kerstpakketten. De combinatie is vaak prachtig en natuurlijk!

 

Een food thema

Een kerstpakket en food is al jaren onlosmakelijk met elkaar verbonden. Ook hierin is het goed mogelijk om een bepaald thema aan te halen. Dit kan door voor een kerstgeschenkpakket te kiezen wat past bij een bepaald eetmoment, bijvoorbeeld de kerstbrunch of een borrel. Maar heb je ook al eens gedacht aan een foodpakket die een thema van een bepaalde keuken bevatten? Mexicaans, Oosters of Italiaans? We hebben hier verschillende pakketten van, met of zonder non-food item. En een foodpakket komt zeker van pas. Want Kerst is toch de tijd van het jaar waar met elkaar gegeten, gedronken en genoten wordt!

Werk met een videoboodschap

Meer lading geven aan je kerstpakket? Veel bedrijven voegen een kerstkaart toe. Maar om de waardering nog meer kracht te zetten kun je ook een videoboodschap inspreken voor je medewerkers! Hoe verrassend en persoonlijk is dat!? En het is ook nog eens heel makkelijk. Voeg een wenskaart aan het kerstgeschenk toe en wij voorzien deze van een QR-code. De door jouw opgenomen persoonlijke videoboodschap zetten wij op een gesloten site achter de QR-code. Wanneer de ontvanger de QR-code scant begint de videoboodschap af te spelen, waardoor het net lijkt alsof jij de ontvanger persoonlijk aanspreekt. Zo spreek je pas waardering uit!

 

Wellness en verzorging

Na een jaar hard werken gun jij je medewerkers rust en de tijd om op te laden voor het nieuwe jaar. Geef ze hiervoor een steuntje in de rug en schenk ze een verzorgingspakket cadeau. We hebben verschillende bekende cosmeticamerken in ons assortiment zoals Rituals, JANZEN, Kumai en The Gift Label. De producten zoals shampoo, douchegel, bodylotion, handgel en vele andere fijne producten zijn met zorg gemaakt. Ze zijn niet alleen fijn in gebruik maar hebben ook allemaal een eigen heerlijke geur. Combineer een pakket van eerder genoemde merken eens met wat non-food producten. Denk aan een badjas, een toilettas of een plaid. Hiermee maak je het geschenk gericht op wellness en verzorging helemaal af!

Originele geschenkverpakkingen

Eén van de beste manieren om tot een uniek kerstpakket te komen waar medewerkers nog lang over napraten is met een originele verpakking. Vaak wordt de inhoud van een kerstpakket in een geschenkdoos gestopt met fraaie dessins. Maar wat dacht je ervan om een geschenkartikel cadeau te geven waar je de rest van het kerstpakket instopt? Waar moet je dan aan denken? Een reiskoffer bijvoorbeeld, of een backpack. Wat dacht je van onderstaande voorbeelden waar we de kerstpakketten worden verpakt in een opbergbox of emmer. De mogelijkheden zijn eindeloos. Zo kun je uiteindelijk ook nog gaan voor een doos van meer dan 1.20. Een echte eyecatcher!

Originele geschenkverpakking 

 

Kerstpakketten met een thema

Naast de geschenkverpakkingen is er natuurlijk ook veel mogelijk met de complete inhoud. Zo kun je een thema geven aan het kerstpakket door alle artikelen hierop aan te laten sluiten. Zo kun je gaan voor een pakket met gave gadgets. Een koptelefoon, speaker, powerbank, draadloze oortjes. Met Brainz in ons assortiment is dit alles voor een goede prijs mogelijk! Maar wat dacht je van een thema zoals ‘Eropuit’, ‘Winters’, ‘Waardering’ of ‘Koken & tafelen’. We hebben verschillende kerstpakketten voor de verschillende categorieën waar jij enthousiast van zal worden.

 

Unieke non-food artikelen

Voedsel in je kerstpakket is toch wel een ‘must’. Maar vaak gaat de aandacht toch uit naar de niet-voedsel-artikelen. Pak daarom dit jaar uit met een spectaculair geschenk in combinatie met wat food artikelen. Zo hebben we prachtige vuurkorven, elektronische apparaten, theelichthouders, tassen en nog veel meer in ons assortiment. In onze showroom vind je meer dan 1.000 artikelen waardoor er altijd wel iets nieuws en verrassends tussen zit.

Ga voor onze kerstpakketten

Zoals je gemerkt hebt, hebben wij tal van ideeën om jouw medewerkers een uniek en verrassend kerstpakket aan te bieden. We hebben verschillende webshoppakketten, gebaseerd op een achttal categorieën waar je uit kunt kiezen. Mocht hetgeen waar jij naar opzoek bent er niet tussen staan, of ben jij nog in twijfel waarvoor je wilt gaan? Kom dan langs! Met showrooms in Vorden en Utrecht bieden we ook de mogelijkheid om samen een uniek kerstpakket samen te stellen. Wij vinden persoonlijk contact erg belangrijk en we nemen uitgebreid de tijd om eerst persoonlijk kennis te maken en de wensen en ideeën met elkaar te bespreken.

Een showroomafspraak is zo gemaakt. Zo kom je samen met onze relatiemanagers tot een eindejaarsgeschenk voor jouw medewerkers die waardering overbrengt. Een geschenk met meerwaarde én meer waarde. Wil je meer informatie over de opties van een kerstpakket voor jouw medewerkers, of heb je een andere vraag? Neem gerust contact met ons op. We staan voor je klaar!

https://www.kranenkerstpakketten.nl/product-categorie/kerstpakketten/voor-mannen/