Duurzaam Zakelijk
Image default
Bedrijven en samenleving

De voordelen van werkbonnen

Als je een bedrijf hebt met een buitendienst dan is het belangrijk om de communicatie tussen de mensen in het veld en kantoor goed te laten verlopen. Veel bedrijven zullen herkennen dat er veel mis kan gaan op dit gebied. De buitendienst moet namelijk goed bijhouden wat hij bij de klant heeft gedaan, wat kan leiden tot een grote papierwinkel. Vandaar dat je beter kunt gaan werken met de werkbonnen van Outsmart. Deze app biedt een heel goede oplossing voor tal van problemen die je onherroepelijk krijgt wanneer je met papieren werkbonnen gaat werken. Ten eerste is digitaal werken beter voor het milieu, want je bespaart veel papier. Belangrijker nog, is dat je de service naar je klanten toe verbetert. Je kunt namelijk veel sneller communiceren als je met de app van Outsmart gaat werken. De mensen op kantoor kunnen gelijk zien wat de buitendienst voor de klant gedaan heeft en anderzijds kan de buitendienst ervoor zorgen dat de rapportage in één keer goed gedaan wordt. Vele grote bedrijven zijn daarom reeds met de digitale werkbonnen van Outsmart gaan werken en dat betekent dat zij heel veel minder werk hebben aan het uitzetten van het werk en het registreren van de taken die reeds uitgevoerd zijn. Ook kun je de klant sneller een factuur aanbieden, waardoor jij als bedrijf ook sneller het geld van de klant ontvangt. 

 

Planningen maken wordt gemakkelijker 

Wanneer je met de app van Outsmart gaat werken, kun je je mensen heel eenvoudig de taken geven die zij die dag moeten uitvoeren. Je werkt immers met de beste workflow software. Je kunt gemakkelijk een planning maken die meteen zichtbaar is voor iedereen. Iedere werknemer kan dus direct zien welke taken hij uit moet voeren, en wanneer deze taak volbracht is wordt deze meteen door het systeem verwerkt. Komt er tussendoor een extra opdracht bij? Dan kan deze meteen opgenomen worden en worden uitgevoerd. Zo hoef je klanten niet te laten wachten en hoef jij niet je hele planning overhoop te halen. De app van outsmart werkt dynamisch en is voor iedereen eenvoudig te gebruiken. Download daarom vandaag nog de app in de App Store en sluit een abonnement af bij Outsmart om de app in de praktijk te kunnen gebruiken. 

 

Je gegevens zijn altijd veilig 

Outsmart hecht heel veel waarde aan de privacy van haar klanten en daarom kun je er zeker van zijn dat de gegevens die het bedrijf over jouw bedrijf vergaart, altijd veilig zullen zijn. Anderen hebben geen toegang tot deze gegevens en ook Outsmart zal er niets mee doen. Zo weet jij zeker dat jij jouw klanten de beste service kunt leveren zonder dat je hun privacy in het geding blijft. Outsmart heeft zich in de loop der jaren bewezen als een zeer betrouwbare partner, die zeer goede service biedt. Als je daarom ook graag met dit bedrijf wilt werken, dan kun je even op hun site kijken of gelijk even contact opnemen. Een medewerker helpt je graag verder en vertelt je alles over de mogelijkheden.

 

 

Wil jij ook alles weten over zaken doen? Check dan 123zaken.nl.