Duurzaam Zakelijk
Image default
Detailhandel

Houten kerstbomen iets voor jou?

Ben je stilaan uitgekeken op de standaard kerstbomen en ben je op zoek naar een echte, originele kerstboom om jouw woonkamer op te fleuren deze kerst? Wat dacht je van een houten kerstboom?! De houten kerstbomen van Spira en Yelka staan garant voor kwaliteitsvolle feestversiering en zijn bovendien veel milieuvriendelijker dan andere kunstbomen.

Een houten kerstboom die bij je past

Houd jij van een natuurlijk uitziende kerstboom met een warme uitstraling? Of woon jij in een trendy loft in het midden van de stad en vraagt jouw interieur om een strakke kerstboom met minimalistische versiering? Wens je jouw bijzettafeltjes op te vrolijken met een paar kleine, houten kerstboompjes of wil je een houten boompje met verlichting voor op je nachttafeltje? Houten kerstbomen zijn verkrijgbaar in alle denkbare uitvoeringen, kleuren en afwerkingen.

6 redenen voor een houten kerstboom

 

1) Gedaan met naalden rapen tot maart

Een echte kerstboom hoort thuis in de natuur waar niemand zich ergert aan de naalden die er blijvend vanaf vallen. Met een echte boom in huis ben je al vlug tot in het voorjaar bezig met het opruimen van de naalden. Daar komt nog eens bij dat er heel wat sjouwwerk te pas komt aan het binnen- en buitenkrijgen van een naaldboom. Een houten kerstboom daarentegen, geeft geen naalden af en is in slechts een paar minuutjes tijd op te zetten en weg te halen.

2) Grote toepasbaarheid

Een boom met Kerstmis, een tak met Pasen, maskers met halloween, etc. Er zijn heel wat momenten in het jaar waarop we geld spenderen aan feestversiering. Met een houten kerstboom spaar je een aardig bedrag uit op feestartikelen. Versier je boom op Valentijnsdag met rode harten, met Kerstmis met ballen en slingers en met Pasen met eieren. Is jouw houten boom inmiddels een deel van jouw inboedel geworden? Laat je boom heel het jaar lang staan en versier ‘m met accessoires die mooi aansluiten op jouw interieur.

3) Houten kerstbomen voor elke woonkamer

De zoektocht naar een echte kerstboom is dikwijls een moeizame en tijdrovende bezigheid. Dit om de eenvoudige reden dat een echte boom dikwijls niet past in een kleine woonkamer. Onze houten kerstbomen zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Of je nu op een klein appartement of in een grote villa met een ruime huiskamer woont, in onze webshop vindt iedereen een geschikte kerstboom.

4) Voor alle doeleinden

Wil je je eigen woon- of slaapkamer graag versieren met een authentieke, houten kerstboom, wil je een vriendin blij maken of ben je op zoek naar één of meerdere houten kerstbomen voor de aankleding van jouw winkel? Wij leveren houten bomen aan particulieren en ondernemers, voor alle soorten woon- en werkruimtes.

5) Jarenlang een mooie boom

Een kunstboom gaat dan misschien wel langer dan een jaar mee, maar na een paar jaar heeft hij zijn beste tijd gehad en is een opfrisbeurt essentieel. Onze houten kerstbomen blijven, o.w.v. hun unieke design, jarenlang mooi.

6) Vaarwel ingewikkelde bouwpakketten

Al wie ooit een kunststof kerstboom in huis heeft gehaald kent het: non-stop takken uitvouwen in combinatie met ingewikkelde bouwpakketten die enkel voor professionals weggelegd lijken te zijn. Een houten kerstboom wordt kant-en-klaar geleverd en het enige dat je zelf hoeft te doen, is de voet bevestigen als je ‘m voor de eerste keer opzet. Wil je jouw houten kerstboom buiten de feestdagen graag uit het zicht hebben? Dan hoef je ‘m alleen maar op te pakken en elders te bewaren.

Houten kerstbomen versieren

Waarschijnlijk vraag je je af hoe je een houten kerstboom nu eigenlijk mooi kunt versieren. Net zoals bij een traditionele boom, zijn de mogelijkheden eindeloos. Gebruik de kerstversiering die je al hebt of kies voor houten versiering om in dezelfde sfeer te blijven. Vilten versiering of versiering uit de natuur, zoals gekleurde bladeren of dennenappels zijn overigens ook perfect te combineren met een houten kerstboom.

Original-proof Yelka kerstboom

Een 3D kerstboom zorgt niet alleen voor een gezellige sfeer in huis, maar getuigt tevens van ontzettend veel creativiteit. De Yelka bomen zijn ideaal als vervanging van een echte kerstboom en zijn tegelijkertijd ook erg mooi als aanvullende decoratie. De Yelka kerstboom heeft een origineel design dat naar eigen wens aangepast kan worden. Op kantoor bijvoorbeeld, is een strakke vormgeving waarbij alle plankjes in hoeken van 90 graden op elkaar gemonteerd worden ideaal. Thuis wil je misschien liever een drukkere boom met een rond of ruitvormig uitzicht? Alles kan met een Yelka boom. Bovendien zijn onze Yelka kerstbomen, met hun natuurlijke houtbehandeling en herbruikbare opbergdoos, uiterst milieuvriendelijk. En omdat een ongelukje zo gebeurd is met kleine kinderen of dieren in huis, zijn de bomen voorzien van een geometrisch ontwerp dat wel iets kan verdragen.

Fleur je woning op met een spiraalvormige kerstboom

Modernisme en originaliteit in dezelfde kerstboom, het kan met een Spira kerstboom. De Spira kerstbomen zijn volledig handgemaakt in spiraalvorm en zijn in een tijdspanne van één minuut op te zetten. Kies voor een Spira Mini of Spira Small om kleine ruimtes, zoals je bureau of een bijzettafeltje te versieren. Ga voor de Spira Large of de Spira Slim als je op zoek bent naar een imposante kerstboom die meteen in het oog springt. De Spira Oval is dan weer ideaal voor iedereen die uitkijkt naar een kerstboom die minder plaats inneemt in het midden. Alle Spira kerstbomen zijn voorzien van ecologische dozen en kunnen zeer compact opgeborgen worden.