Duurzaam Zakelijk
Image default
Bouw en onderhoud

5 redenen waarom je je vloer wilt laten coaten

Zowel de buiten- als binnenkant van je bedrijfspand heeft onderhoud nodig. Zie je dat de vloer in het pand wel een opfrisser kan gebruiken? Dan hoef je niet meteen een dure nieuwe vloer te bestellen. Kies voor een vloercoating en jij kan er de komende jaren weer tegenaan! Waarom je je vloer zou laten coaten? We geven je 5 redenen.

Reden 1: breed toepasbaar

Het Zuiden Coatings gebruikt oplosmiddelvrije epoxy als coating. Dit is op diverse vloeren in vele branches toepasbaar, waar bijvoorbeeld ook vervoersmiddelen op rondrijden. Denk aan opslag en logistiek, werkplaatsen, garages en showrooms.

Reden 2: milieuvriendelijk

Bij Het Zuiden Coatings worden milieuvriendelijke coatings gebruikt. Bovendien heb je veel minder onderhoud aan de vloer nodig. Je maakt de vloer snel en efficiënt schoon, omdat vocht en verontreiniging geen mogelijkheid heeft om door de dringen in de ondervloer. Minder schoonmaakmiddelen dus!

Reden 3: wauw-factor

Natuurlijk is het belangrijk dat je vloer praktisch is. Maar vooral voor winkels en showrooms is de uiterlijke vertoning natuurlijk iets waar rekening mee wordt gehouden. Door je vloer te laten coaten, creëer je die wauw-factor in je bedrijfspand! Het wordt strak, naadloos en egaal aangebracht. Bovendien kan je kiezen uit diverse kleuren.

Reden 4: snel belastbaar

Wanneer je bedrijfspand onder handen genomen wordt, wil je natuurlijk niet te lang stilzitten. Als je een nieuwe vloer laat leggen, is het vaak het geval dat je hier een lange tijd niet overheen kan lopen. Dat betekent in veel gevallen dat er een tijdje niet gewerkt kan worden. Echter, als je kiest voor een vloercoating, is je vloer weer binnen no time belastbaar!

Reden 5: duurzaamheid

Als laatste reden, maar misschien ook wel de belangrijkste: door je vloer te laten coaten, kies je voor duurzaamheid. Een bedrijfspand is vaak een locatie waar ontzettend veel dynamiek en beweging is. De slijtage van een vloer is dus niet ongewoon. Je wil dus gaan voor een oplossing die werkt op de lange termijn. De coating die Het Zuiden Coatings toepast, is ontzettend slijtvast en kan er nog jarenlang tegenaan. Zelfs als er dagelijks honderden mensen, wagens en machines op bewegen!