Duurzaam Zakelijk
Image default
Elektronica en elektriciteit

Ledstrip op batterij

Ledstrip op batterij

Als u op zoek bent naar een verlichtingssysteem van hoge kwaliteit, kijk dan niet verder dan deze ledstrip op batterij. Het wordt geleverd met een eenvoudig te gebruiken afstandsbediening en kan worden opgezet in minder dan twee minuten! U hebt toegang tot verschillende soorten LED-lampjes, waaronder RGB-kleuren of dual wit gewoon door het indrukken van een knop met behulp van de andere hand, zoals aangegeven in uw handleiding die zal worden meegeleverd bij de online aankoop.

Draadloze ledstrip op batterij

Met een draadloze ledstrip op batterij moet je de juiste balans vinden tussen hoe lang je licht meegaat en wat voor soort led het is. Als er bijvoorbeeld maar één soort helderwitte maar krachtige LED’s per meter zou zijn, dan zou dit minder totale verlichtingsduur geven dan wanneer u meerdere kleuren gebruikt samen met lichtjes met een lager vermogen zoals roze of geel, die ook langer meegaan wanneer ze op verschillende tijdstippen gedurende de dag worden gebruikt.

Met onze complete sets geloven wij in het bieden van een evenwicht tussen brandtijd, lichtopbrengst en batterijformaat. U kunt eenvoudig beslissen welke het meest geschikt is voor uw toepassing door te kiezen uit warm witte of moderne helder witte LED’s met dubbele kleur opties van rode + groene LED’s die een instelbare tint produceren wanneer ze worden gemengd – blauwe neonlichten geven verschillende tinten door verschillende kleuren.

Onderdelen led strip op batterij

Onze ervaring is dat de lithium-ion batterij perfect geschikt is voor LED-strips met een aan/uit-schakelaar. Hij kan tot 82 watt leveren in 12 volt modus of 96 watt bij 24 volt en hij is klein genoeg zodat u nooit problemen zult hebben om ze in kleine ruimtes te plaatsen! De bijgeleverde lader haalt 500 cycli, dus er zou genoeg tijd moeten zijn voordat uw volgende setaankoop weer aan vervanging toe is.

We houden ook rekening met de dimmers en controllers op basis van grootte, maar we letten vooral op de mogelijkheden. U kunt kiezen of u een 4 zone verlichtingssysteem wilt voor uw huis met 1 afstandsbediening waarmee u gelijktijdig meerdere LED strips kunt bedienen die strategisch om het huis zijn geplaatst – perfect als al die lichten gewoon te veel zijn! Voor nog meer gemak is er ook een App beschikbaar, dus het maakt niet uit waar in je huis (of in het buitenland!) je je bevindt – open gewoon deze handige kleine gereedschapskist vol goodies en begin meteen met het maken van aanpassingen.

Waarom kiezen voor led strip op batterij?

Er is veel vraag naar batterij gevoede led strips. De belangrijkste reden waarom mensen deze producten kopen, evenals hun relatieve betaalbaarheid in vergelijking met andere opties zoals externe verlichting of verlichtingsarmaturen met ingebouwde lampen, heeft alles te maken met het hebben van een optie wanneer het tijd is om ’s nachts de stroom uit te schakelen en al die heldere schermen uit te schakelen die ons wakker houden – maar alleen als u genoeg batterijen hebt.

Je kunt niet genoeg licht in je leven hebben. Draadloze ledstrips zijn het antwoord op al onze problemen, en ze worden geleverd met twee batterijopties: 12V voor kasten of een 24 VDC model dat klein is maar toch veel vermogen levert! U hoeft zich geen zorgen te maken over waar u ze neerzet, want deze lampen gaan nergens heen zonder hun batterijen – laad ze gewoon op wanneer nodig met een AC-adapter.

Buiten led strips op batterij

Binnen of buiten gebruiken? Dat is de vraag. Als je in een gebied woont waar geen stroom beschikbaar is, dan zijn LED-lampjes op batterijen de beste manier om ’s nachts licht te geven – maar ze moeten beschermd worden tegen vocht omdat regen kan leiden tot corrosie op de printplaat waardoor ze onbruikbaar worden! Gelukkig zijn er IP65 gecertificeerde apparaten zoals onze led strips met een coating die bestand is tegen waterschade, zodat ze blijven branden, wat Moeder Natuur er ook tegenaan gooit.

Meer informatie over LED strips? Ga naar 123Ledstrips.nl

 

https://123ledstrips.nl/categorie/speciale-leds/led-strips-op-batterij/