Duurzaam Zakelijk
Image default
Land- en bosbouw

Werkenbijloohorst: een goed idee?

LooHorst is een hoveniersbedrijf, actief in verschillende werksoorten. Wat doet LooHorst precies en waar zijn ze goed in? We leiden je graag zelfs rond door hun activiteiten, zodat je een beeld krijgt van wat werkenbijloohorst voor jou kan intentie.

 

ontwikkeling

LooHorst ontwikkelt ideeën. Althans: de echte ontwikkelaar is vaak een architect, een projectontwikkelaar, een ondernemer van een overheid. Maar LooHorst is de partij die deze ideeën doorontwikkelt tot een plan, en dat ook concretet. Duurzaamheid is daarbij altijd een belangrijke factor.

 

Onderhoud, zorg en service

Ook is LooHorst een leverancier van mensen die snoei- en maaiwerk voor hun rekening nemen, en onkruid verwijderen. Ze bestrijden, ruimen sneeuw, en strooien. De klanten van LooHorst zijn divers. Of het nou om een ​​bedrijventerrein, zorginstelling of VVE gaat: LooHorst komt in actie, en geeft resultaat op het gebied van beheer, vergroening, verduurzaming en besparing.

 

Boomverzorging

Een echte specialiteit van LooHorst is boomverzorging. De specialisten van LooHorst kijken kritisch naar jouw bomen, zorgen voor het juiste onderhoud, en geven continu. Al hun werkzaamheden voeren ze uit in het belang van jouw bomen, en dus in jouw belang. Ook in nieuwe beplanting kunnen ze je van adviseren dienen, en plannen uitvoeren.

 

LooHorst in de openbare ruimte

Ook is LooHorst actief in diverse werkzaamheden in de openbare ruimte. Gazons aanleggen, groenstroken aanplanten, speelplaatsen (her)inrichten: je kan ervoor terecht bij LooHorst. er wordt begonnen met de werkzaamheden, wordt er eerst naar jou uitgevoerd. Wat is belangrijk voor jou? Hoe zie jij jouw project voor je? Later wordt er een plan opgesteld en gaan projectmedewerkers aan de slag.

 

Werkenbijloohorst: voor mooie kansen in het groen

LooHorst is dus een bedrijf dat in allerlei groene omgevingen de handen uit de mouwen steekt. Maar niet voordat er een goed plan op tafel ligt. Voor mensen die graag buiten werken, verantwoordelijkheid kunnen en willen dragen, en blij worden van blije opdrachtgevers liggen hier dan ook kansen. LooHorst biedt zijn medewerkers ook mogelijkheden om zich te ontwikkelen, en zich te specialiseren. Met werkenbijloohorst ontdek je dat de mens centraal staat in dit bedrijf, de buitenmens welteverstaan. Voor mensen die creatief zijn, van houden én hard kunnen rennen, staat bij LooHorst de deur wagenwijd open.