Duurzaam Zakelijk
Image default
Zakelijke dienstverlening

Vijf redenen om bidons als relatiegeschenk te geven

Ben je op dit moment op zoek naar een leuk relatiegeschenk? Grote kans dat je geen dertien in een dozijn product wilt geven. Logisch, maar toch is het aan te raden om soms juist wel voor een gangbaar product te kiezen. Waarom? Omdat een gangbaar product juist een schot in de roos kan zijn.

Dat is bijvoorbeeld het geval met een bidon. Een bidon is een vrij gebruikelijk product, maar is desondanks een erg goed relatiegeschenk. Dit heeft vooral met onderstaande vijf redenen te maken.

Een bidon is duurzaam

Door een bidon als relatiegeschenk te geven, stel je de ontvanger in staat om jarenlang van de bidon gebruik te maken. Een bidon is namelijk jarenlang te gebruiken, zolang deze maar goed schoongehouden wordt. En bidons bedrukken is om deze reden ook een ware aanrader: de komende jaren krijgt de ontvanger regelmatig je bedrijfsnaam en/of logo te zien.

Een bidon is praktisch

Een ander vereiste aan een goed relatiegeschenk is dat het product praktisch is. Kijkende naar een bidon kan alleen maar gesteld worden dat dit inderdaad een praktisch product is.

Een bidon kan bijvoorbeeld voor meerdere doeleinden gebruikt worden. Tijdens een lange wandeling bijvoorbeeld, maar ook op de wielrenfiets of in de sportschool. Aan een bidon heeft de ontvanger al met al écht iets.

Keuze uit heel veel soorten bidons

Het fijne is ook dat je uit heel veel soorten bidons kunt kiezen. Door voor een vrij originele bidon te kiezen, valt het dus wel mee hoe ‘afgezaagd’ dit relatiegeschenk is.

En doordat je uit zoveel soorten bidons kunt kiezen, kun je ook een bidon uitkiezen die bij je onderneming past. Is je huisstijl bijvoorbeeld een combinatie van rood en blauw? Geef dan een rode bidon met een blauwe draaidop.

Bidons zijn erg betaalbaar

Een relatiegeschenk is een leuk gebaar en werkt goed voor je naamsbekendheid. Het is echter ook iets waar je niet altijd super veel geld aan uit wilt geven. Door aan je relaties, personeel en/of leveranciers een bidon te geven, weet je de kosten relatief laag te houden. Zeker in een grote oplage is het kostenplaatje van bidons erg interessant.

Bidons zijn perfect te combineren

Wil je niet alleen een bidon als relatiegeschenk geven? Dan is het fijn om te weten dat je een bidon perfect met iets anders kunt combineren. Geef je bijvoorbeeld aan al je personeelsleden een sportschoolabonnement cadeau? Dan vergezel je dit cadeau perfect met een bidon met naam.