Duurzaam Zakelijk
Image default
Marketing en reclame

WordPress gebruiken om extra inkomsten te genereren

Voor veel mensen is bloggen een leuke hobby waarmee ze hun gedachten en verhalen met de wereld kunnen delen. Maar wist u dat u uw WordPress blog ook kunt gebruiken om extra inkomsten te genereren? Dat klopt – door uitgever te worden bij Blogdrip.nl kun je geld verdienen voor elk artikel dat je publiceert!

Blogdrip hoe het werkt

Het is heel eenvoudig om te beginnen. Zodra je je hebt aangemeld als publisher bij Blogdrip, installeer je de door blogdrip aangeboden plugin. Vervolgens kan je binnen de applicatie je wensen en gewenste vergoeding per publicatie instellen. Als er dan een nieuw artikel wordt besteld, wordt het automatisch ter beoordeling aan Blogdrip voorgelegd. Als je het artikel goedkeurd, wordt het automatisch op je site gepubliceerd.

Dit geeft je niet alleen veel exposure voor je blog, maar je verdient ook geld voor elk artikel dat wordt gepubliceerd! De betaling is gebaseerd op jouw gewenste bedrag per artikel (dit kan je zelf instellen binnen de applicatie).

Waarom Blogdrip?

Er zijn een heleboel verschillende sites die je de mogelijkheid bieden om je artikelen in te dienen voor exposure en het delen van inkomsten. Dus waarom zou je Blogdrip kiezen?

Hier zijn een paar redenen:

– Wij accepteren alleen artikelen van hoge kwaliteit van ervaren bloggers. Dit betekent dat je artikelen gezien zullen worden door geïnteresseerde lezers die op zoek zijn naar goed geschreven teksten.
– We bieden een uitstekende klantenservice en helpen onze publishers graag met eventuele vragen of problemen.
– Ons inkomstenverdelingsmodel is eenvoudig en transparant – u weet altijd hoeveel geld u verdient en wanneer u wordt betaald.

Als je op zoek bent naar een manier om wat extra inkomsten te genereren uit je WordPress blog, dan is het zeker het overwegen waard om publisher te worden bij Blogdrip!

Uitgever worden bij Blogdrip is een geweldige manier om wat extra inkomen te genereren uit je WordPress blog! Het enige wat je moet doen is een plugin installeren en je wensen instellen en wij zorgen voor de rest. Waarom meldt u zich vandaag niet aan en zie hoeveel geld u kunt verdienen?

https://blogdrip.nl/uitgever-worden/