Duurzaam Zakelijk
Image default
Informatietechnologie

Cybersecurity awareness en bescherming

Als bedrijf of organisatie ontkom je er niet meer aan; cybersecurity. Hoe veilig is jouw organisatie nou echt? Wat doe je als het systeem gehackt is? Het is raadzaam om voorbereid te zijn en een specialist in te schakelen, zodat je adequaat kan handelen bij een veiligheidsincident.

Hiervoor biedt Ultimum diverse diensten, zoals een analyse en test van de huidige beveiliging, monitoring van het netwerk, maar ook training van personeel. Vaak blijkt de menselijke factor uiteindelijk de zwakste schakel in het systeem. De handelingen van medewerkers zorgen veelal voor de opening in de beveiliging.

Cybersecurity awareness

Om veiligheidsincidenten of erger te voorkomen bieden wij cybersecurity awareness training voor personeel. In een korte cursus neemt Ultimum processen en handelingen door. Ook het herkennen van valse e-mails krijgt prioriteit, vanwege de grote gevolgen die dit kan hebben.

Het personeel wordt tevens structureel getest op de verschillende vormen en methoden van cybercriminelen middels een phishing simulatie. Hierbij testen we of medewerkers op links of bijlage klikken. Ook op de vervolgpagina van de links testen we de handelingen, zodat we personeel later op individueel niveau kunnen trainen. Hiermee zorgen we doelgericht voor maximale beveiliging van de organisatie.

Phishing simulatie methoden

Bij een phishing simulatie houden we rekening met alle beschikbare methodieken, zodat medewerkers overal op voorbereid zijn. Als specialist zijn wij bekend met de meest actuele technieken. Zo testen we op:

  • Invoer van logingegevens
  • Bijlage met Malware
  • Bijlage met koppelingen
  • Koppelingen naar Malware
  • Dryve-by-URL’s

 Full-service IT-dienstverlener

Ook aan de slag met IT security awareness training? Een kwaadwillende cybercrimineel heeft voldoende aan de kleinste opening met alle gevolgen van dien. Voorkom problemen en kies voor cybersecurity maatregelen van Ultimum. Als full-service IT-dienstverlener in Nederland bieden wij het volledige spectrum aan IT-diensten. Zo heb je één partner en één aanspreekpunt voor werkplekken, het beheer en de beveiliging.

Maak een afspraak voor een informatiegesprek of neem direct contact op.

https://www.ultimum.nl