Duurzaam Zakelijk
Image default
Marketing en reclame

Samenwerken met bedrijven die dezelfde duurzame visie hebben als jouw bedrijf

Als je met jouw onderneming veel waarde hecht aan duurzaam ondernemen, dan is het fijn als je ook samen kan werken met andere bedrijven die zich hier mee bezig houden. Het is dan ook een goede aanvulling op wat jij als bedrijf belangrijk vind en waar jij waarde aan hecht. Zo kan dit er dan ook voor zorgen dat jullie met de bedrijven elkaar kunnen versterken in de verduurzaming, dit is natuurlijk heel erg voordelig. Het is dan ook handig als je weet waar je moet zoeken naar duurzame bedrijven om een connectie mee te maken. Wil je meer weten over het vinden van bedrijven die zich bezig houden met duurzaamheid om mee samen te werken? Lees hieronder dan snel verder voor meer informatie hier over.

 

Waar vind je andere bedrijven die zich bezighouden met duurzaamheid?

Als je nieuwe partners zoekt voor je bedrijf dan is het handig om te weten waar je moet zoeken naar bedrijven met dezelfde motivaties als die van jou. Het is dan ook fijn als je weet welke platformen je hier voor in kan zetten. Er zijn namelijk een hoop online ontmoetingsplekken waar bedrijven met soortgelijke interesses zoals bijvoorbeeld duurzaamheid elkaar kunnen ontmoeten. Een van de meest gemakkelijke online ontmoetingsplekken voor bedrijven is natuurlijk LinkedIn. Plaats een post en kijk of je in contact kan komen met andere duurzame bedrijven!

 

Wat voor soort bedrijven focussen zich op duurzaamheid?

Er zijn heel erg veel verschillende bedrijven die zich bezig houden met duurzaamheid of met het verduurzamen van hun eigen bedrijf. De branches waar binnen zij actief zijn, zijn dan ook heel erg verschillend. Dit is dan ook juist een pluspunt hier aan, zo kan je met verschillende bedrijven samenwerken om de wereld een beetje beter te maken. En ook kunnen jullie elkaar aanvullen met verschillende expertises. Zo kan je bijvoorbeeld een duurzaam marketing bureau koppelen aan een duurzaam architecten bureau voor een leuke partnership.

 

Hoe ga je een samenwerking aan met een ander bedrijf?

Als je dan eenmaal bedrijven hebt gevonden waarmee je overeenkomsten hebt, dan is het tijd om hen te benaderen. De meeste bedrijven waarderen het het meeste wanneer je hen gewoon even op belt om te kletsen, en anders is een mail ook altijd een goed idee om contact te leggen. Zo kan je uitleggen wat jullie voor elkaar kunnen gaan betekenen.