Duurzaam Zakelijk
Image default
Elektronica en elektriciteit

Lichtslang buiten

Lichtslang buiten

Hoe vaak ben je op een donkere winteravond of ’s avonds buiten geweest en dacht je: Wauw! Het is echt donker. We hebben buiten wat meer licht nodig. Hoewel dat niet altijd mogelijk is, zijn er manieren om meer helderheid op je balkon of in je tuin te krijgen. Een perfect voorbeeld daarvan is een LED strip set die we vandaag willen voorstellen: de lichtslang buiten.

Een lichtslang (of flexibele verlichting) van LEDs heeft veel voordelen boven traditionele buitenverlichting zoals lampen en schijnwerpers. Deze strips kunnen om voorwerpen gebogen worden, achter plantenbakken of pilaren verborgen worden of ze kunnen gewoon opgehangen worden. Zo krijg je meer verlicht gebied met minder kabels en een aanblik die past meer bij je buiteninrichting.

Wat is een buiten lichtslang?

Een buiten lichtslang is een flexibele LED strip die gebogen, gehaakt of opgehangen kan worden. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en lengtes is het een snelle en gemakkelijke manier om thuis extra sfeervolle verlichting te krijgen.

Wat zijn de kenmerken van een buiten lichtslang?

Een buiten lichtslang heeft een aantal unieke kenmerken. Eerst en vooral is hij heel soepel, zodat je hem gemakkelijk om hindernissen kunt buigen. Ook is hij waterdicht omdat de LED strip met zijn kleine LED’s beschermd wordt door een stevig omhulsel van plastic of kunststof. Je kunt je lampjes dus buiten laten staan zonder je zorgen te hoeven maken over de weersomstandigheden.

Omdat deze lichtbuizen uit LED verlichtingseenheden bestaan zijn ze ook energiebesparend en gaan ze langer mee dan gewone buitenlampen.

Tenslotte is er nog een voordeel: een buitenlichtslang is er in verschillende kleuren! Zo kun je je tuin een feestelijke aanblik geven met kerstmis, maar het ook chic houden tijdens andere evenementen…

Dus je ziet dat een buitenlichtslang een lange flexibele buis is die in elke vorm en maat gebogen kan worden. Hij is gemaakt van zeer duurzame materialen die waterdicht, energiezuinig en geschikt voor binnen/buiten gebruik zijn. Bovendien is hij er in verschillende kleuren, zodat je je tuin met Kerstmis een feestelijke aanblik kunt geven of hem tijdens andere evenementen chic kunt houden.

Hoe ga ik te werk bij het kiezen van de juiste buiten lichtslang?

Er zijn een aantal dingen waarmee je rekening moet houden bij het kiezen van de juiste verlichtingsbuizen voor je huis. Een van die factoren is hoeveel ruimte er is tussen de takken waaraan je de lichtjes wilt ophangen. Staan ze vrij ver uit elkaar, dan zullen grote lichtbuizen te omvangrijk lijken. Je moet ook rekening houden met de hoogte van je plafond. Als het gemakkelijk is om onregelmatigheden in je daklijn te zien, dan zijn lange lichtbuizen waarschijnlijk niets voor jou.

In plaats daarvan kun je overwegen een flexibele lichtstreng te gebruiken die je gemakkelijk om hoeken en langs takken kunt uitrekken of bevestigen. Door ze over een hele muur te spannen, kun je van je tuin of terras een verlicht kunstwerk maken!

Ben je op zoek naar een lichtslang voor buiten? Ga naar 123LEDstrips voor de beste aanbiedingen.

https://123ledstrips.nl/verlichting-kiezen/led-lichtslang-buiten/