Duurzaam Zakelijk
Image default
Detailhandel

Bidons bedrukken: ideaal als relatiegeschenk of als cadeau

Ben je als ondernemer op zoek naar een verrassend en origineel relatiegeschenk of een mooi cadeau voor je personeel of zakenpartners? Dan is bidons bedrukken laten, bijvoorbeeld via Promofit, een perfect idee. Bidons bedrukken heeft tal van interessante pluspunten en voordelen voor ondernemers. Wat het laten bedrukken van bidons via Promofit jou allemaal kan opleveren, lees je in dit artikel.

Een ideale manier om slim aan marketing te doen

Een van de belangrijkste redenen waarom een toenemend aantal ondernemers kiest voor het bedrukken van bidons via Promofit, is het feit dat je als CEO op een slimme manier aan marketing kunt doen. Zo kun je op een bidon eenvoudig en voordelig je bedrijfsnaam en een logo laten drukken, uiteraard in de huisstijl van je bedrijf. Als jouw personeelsleden of zakenrelaties hun bidon meenemen naar bijvoorbeeld de fitnessclub, sportschool of naar het voetbal, komen veel andere mensen met jouw bedrijf in contact. Het gevolg is dat mensen op zoek gaan, vaak via internet, naar jouw onderneming en de diensten en/of producten die je levert. En dat levert onder aan de streep een hogere conversie en meer winst op.

Bidons met opdruk zijn goed te gebruiken op beurzen en evenementen

Veel ondernemers doen mee aan beurzen en evenementen, om zichzelf op die manier in de markt te prijzen en de eigen naamsbekendheid te vergroten. Wie geregeld op een beurs of evenement aanwezig is, kan niet zonder kwalitatief goed en aantrekkelijk reclamemateriaal. Een bedrijfsbeurs is dan ook een ideaal evenement voor bidons bedrukken en deze uitdelen aan bezoekers. Laat voldoende bidons bedrukken door Promofit en neem deze mee naar de vakbeurs. Zo zorg je ervoor dat klanten en zakenrelaties jouw bedrijf niet vergeten, maar de naam onthouden en uiteindelijk overgaan tot aankoop van jouw dienst of product.

Gemakkelijk en snel de juiste voorraden bestellen

Het gemak en de snelheid waarmee je als ondernemer bidons bedrukken kunt, geldt als een van de grootste pluspunten van dit principe. Je hoeft niet meer te doen dan een logo en tekst aanleveren, of deze laten ontwerpen. Vervolgens zorgt de drukker ervoor dat de door jou bestelde hoeveelheden en soorten bidons snel gemaakt en afgeleverd worden.

Alles is mogelijk qua vormgeving en opdrukken

Fijn aan bidons met opdruk is ten slotte dat er op het gebied van vormgeving en soorten opdruk (denk aan kleur, formaat en stijl) erg veel mogelijk is. Ben je nieuwsgierig geworden? Ga dan nu naar de website van een drukbedrijf en oriënteer je op alles wat er mogelijk is in deze branche!

https://www.promofit.nl/