Duurzaam Zakelijk
Image default
Detailhandel

De groei van de industrie voor woningbeveiliging

De ontwikkeling van de wereldwijde markt voor slimme thuis systemen zal naar verwachting snel groeien. Deze groei is verantwoordelijk voor de vraag naar camera’s voor huisbeveiliging en andere beveiligingshulpmiddelen. Deze vraag wordt veroorzaakt door de toenemende criminaliteit, zoals inbraken. Daarom zijn steeds meer huiseigenaren geïnteresseerd in het installeren van beveiligingssystemen binnen en buiten hun huis. De meest populaire producten die consumenten nodig hebben, zijn Eufy deurbel met camera, videobewaking, inbraakalarm en bewaakte beveiligingssystemen. Beveiligingscamera’s kunnen worden onderverdeeld in verschillende typen, zoals dome-beveiligingscamera’s, IP-beveiligingscamera’s, bullet-beveiligingscamera’s en nog veel meer. Hier vindt je gedetailleerde informatie over verschillende producten voor beveiligingssystemen.

Deurbel met camera

Het klinkt misschien raar, maar een deurbel camera is een geweldige manier om je huis te beschermen terwijl je weg bent. Deze apparaten worden geleverd met een ingebouwde camera die kan worden geactiveerd wanneer iemand aanbelt. Je ontvangt een melding op je telefoon, zodat je weet wie er voor de deur staat en of ze welkom zijn of niet. Het beste gedeelte? Sommige modellen hebben nachtzicht mogelijkheden, wat betekent dat ze kunnen functioneren als een bewakingssysteem, zelfs als het buiten donker is. Deze apparatuur is een must-have item naast de VONROC hogedrukreiniger.

Camera bewaking

Een videobewakingssysteem is een andere manier om in de gaten te houden wat er binnen en buiten je huis gebeurt terwijl je er niet bent. Dit type technologie maakt gebruik van camera’s om beelden van hoge kwaliteit in realtime vast te leggen en op een SD-kaart of harde schijf op te slaan om ze later te bekijken of te beoordelen door politie of verzekeringsmaatschappijen (hoewel sommige systemen waarschuwingen rechtstreeks naar je telefoon sturen) . Sommige systemen bieden gebruikers ook op afstand toegang tot hun camera’s, waardoor ze gemoedsrust hebben over wat er op elk moment en overal gebeurt

Alarmsysteem

Inbraakalarmen klinken wanneer ze beweging detecteren binnen een bepaalde perimeter, waardoor huiseigenaren en lokale autoriteiten worden gewaarschuwd voor een mogelijke indringer. Ze detecteren warmte of trillingen die optreden wanneer iemand door een deur of raam naar binnen gaat, of wanneer ze over de vloer erboven lopen. Het alarm gaat af wanneer het deze veranderingen detecteert, en waarschuwt huiseigenaren via een telefoontje of sms, zodat ze weten dat er iets mis is. Sommige systemen bevatten ook camera’s die activiteit registreren terwijl ze hun alarm afgaan, zodat huiseigenaren kunnen zien wie hun huis is binnengekomen en wat ze daar aan het doen waren.

Bewaakt beveiligingssysteem

Deze apparatuur is een van de meest populaire beveiligingssystemen voor woonhuizen. Dit systeem werkt door het beveiligingsteam, een callcenter en een noodhulpverlener te waarschuwen voor het geval dit systeem een ​​brand, overval of noodgeval detecteert. Het bewaakte beveiligingssysteem is verkrijgbaar in twee typen: zelf bewaakte en bedrijfs bewaakte beveiligingssystemen. Zelfcontrolesysteem is uitgerust met een mobiele applicatie. Zo houd je je huis in de gaten, ook als je weg bent. Controleer gewoon je mobiele apparaat. Er zijn twee opties die je kunt kiezen als dit systeem verdachte bewegingen detecteert wanneer je niet thuis bent. Ten eerste kun je je buurman vragen om te controleren of je kunt de hulpdiensten bellen. Dit systeem heeft echter een keerzijde. Het werkt niet als er een stroomstoring is.